Om Oss

 

+Partner merke

 

 

 

 

 

 

 

Vi er din samarbeidspartner innen moderne ventilasjonsløsninger og isolasjonsløsninger av boliger og næringsbygg.

Vi i Smart-ventilasjon og isolasjon jobber for et godt inneklima.ventilasjon og isolasjon er de 2 hovedfaktorene for et godt inneklima året rundt,derfor faller det seg naturlig at vi utfører dette.Det er en fordel for deg som kunde å kunne bruke et firma til ventilasjon og isolasjon da disse oppgavene ofte må samkjøres og du som kunde kan da spare både tid og penger.

Miljøvennlig blåseisolasjon:

Vi er sertifisert +partner med CBI norge som er leverandør av miljøvennlig resirkulert blåseisolasjon og tetteprodukter.Vi har gjennomgått kurs ved CBI s fabrikker i danmark og blir kontinuerlig oppdatert på produkter og tjenester innen blåseisolajson.

Moderne ventilasjonsløsninger:

Gjennom vårt Proffpartner samarbeid med anerkjente Flexit kan vi tilby moderne effektive ventilasjonsløsninger til bolig og næringsbygg.Vi er konstant oppdatert på Flexit produktene.

 

 

Sentralt godkjent:

Vårt firma er sentralt godkjent for installasjon av ventilasjon og klimaløsninger i bolig og næringsbygg.Dette innebærer at vi kan stå ansvarlig for hele oppdraget og sikrer deg som sluttkunde at vi innehar de nødvendige kvalifikasjonene for å gjennomføre oppdraget etter gjeldende krav og regler.

SG_GULL_SORTBOKS

 

©Smart-ventilasjon as

Nylige innlegg